Club Vinunic - gå med du också!

Som medlem i Club Vinunic får du vårt nyhetsbrev varje gång vi lanserar nyheter, vilket är minst en gång per vecka. Du får också erbjudanden om specialviner direkt från producenten och äldre årgångar från vår egen vinkällare. Vi bjuder in till olika vinprovningar, vinmakarmiddagar med våra producenter, nyhetsmingel och vinmässor. Medlemskapet är kostnadsfritt och utan bindningstid. 


Club Vinunic Gold

För dig som vill ta ditt vinintresse till en högre nivå har vi Club Vinunic Gold. Som guldmedlem får du allt som en vanlig klubbmedlem erbjuds men även möjlighet att köpa exklusiva viner, förhandsbokningar till våra events och specialviner som endast går till guldklubben. Vi erbjuder även 2 gratisbiljetter/guldmedlem till många av de mässor vi deltar på. Dessutom har du som guldmedlem chans att bli tilldelad de ytterst eftertraktade vinerna från Domaine Romanée-Conti. 

Club Vinunic Gold kostar 1 295kr/år ink moms och är giltligt i ett år från att du tecknar ditt medlemskap. Är du guldmedlem är det ingen risk att du missar att förnya ditt medlemskap och allt det fina med Guldklubben - det kommer en automatisk påminnelse.

Sveriges första Amarone!

Serego Alighieri Vaio Armaron från Masi var den allra första Amarone som Systembolaget tog in i sortimentet. I början av 90-talet var Amarone en okänd produkt men den vann snart många svenskars hjärtan! Sedan dess har det tillkommit en mängd Amaroneviner av skiftande kvalitet men en sak kan vi vara säkra på; Vaio Armaron är ett välgjort vin med äkta hantverk från en vingård från 1600-talet - där Dante Alighieri anses ha murat in sina manuskript i väggarna i rädsla för påvens inkvisitationer! 

Amarone är en av våra populära provningar!
Är ni en vinklubb och vill ha föreläsning med provning av oss på Vinunic? Kontakta oss: info@clubvinunic.se