Gå med du också!

Som medlem i Club Vinunic får du vårt nyhetsbrev med spännande vininformation samt roliga och exklusiva erbjudanden. Vi bjuder in till olika vinprovningar, vinmakarmiddagar med våra producenter, nyhetsmingel och vinmässor. Medlemskapet är kostnadsfritt och utan bindningstid. Som medlem i Club Vinunic har du också 10% rabatt på Öl- och Vinmagasinets utbud.

Bli medlem här

 

För dig som vill lite mer

För dig som vill ta ditt vinintresse till en högre nivå har vi Club Vinunic Gold. Som guldmedlem får du allt som en vanlig klubbmedlem erbjuds men även möjlighet att köpa exklusiva viner, förhandsbokningar och möjlighet att köpa viner från vår egna vinkällare. Vi erbjuder även 2 gratisbiljetter/guldmedlem till många av de mässor vi deltar på. Som guldmedlem har du chans att bli tilldelad de ytterst eftertraktade vinerna från bland annat Sassicaia och Domaine de la Romanée-Conti. Du får dessutom 20% rabatt på Riedels sortiment hos Öl- och Vinmagasinet i Stockholm.

Club Vinunic Gold kostar 1295 kr/år. Bli medlem här

Välkommen till Club Vinunic!

Mitt namn är Linda Appelgren och jag är ansvarig för vår vinklubb; Club Vinunic, och våra event. Det är mig du kontaktar om du har några frågor gällande våra viner och tillställningar. Du hittar mig oftast bakom disken på landets vinmässor där vi ställer ut.

Letar du efter ett speciellt vin eller en speciell årgång är det mig du mailar. Min ambition med vinklubben är att den ska vara en plattform för dem med nystartat vinintresse och för dem som har varit med länge. Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor!

Bli medlem här: Club Vinunic

Kontakt: info@clubvinunic.se